Izdvajamo
klikcon logo

KLIKCon – Sajam gaminga i pop kulture!

KlikCon je prvi sajam igara, pop kulture i informacionih tehnologija van područja Beograda, a održaće se od 10. do 12. maja 2019. godine na Šumadija sajmu, u Kragujevcu

KLIKCon

Dnevna ulaznica: 300 RSD
Trodnevna ulaznica: 700 RSD

TMRW CONF

KGCODE > Vesti  > Događaji  > TMRW CONF

TMRW CONF

Tomorrow konferencija predstavlja najveći događaj u razvoju tehnologije sa neverovatnim brojem posetioca koji prelazi 40000 ljudi uključujući i online prisustva. Na ovom predavanju se obrađuju teme o najzanimljivijim trendovima vezanih za vestačku inteligenciju, lančano uvezivanje (blockchain), virtuelni svet ali i za gejmersku industriju. 

Ovakav vid edukacije nudi obimnu količinu znanja, ideja, rešenja, ali i iskustva iz prvih ruku od čak 100+ govornika među kojima su stručnjaci, programeri ali i insvestitori. 

Ako želite da budete deo i inovirate budućnost zajedno sa sjajnom ekipom, kupite svoju kartu i uputite se ka Štark Areni u Beogradu od 12. do 14. maja (3 dana).

Dokaz da su domaćini o svemu razmišljali jesu “karte za svačiji dzep” čime su obezbedili da svako sebi može priuštiti odgovarajuću shodno svom budzetu a na sledećem linku možete odabrati svoju: https://tmrwconf.net/belgrade-conference-2023/

Anastasia Engelhardt
No Comments

Post a Comment

Comment
Name
Email
Website