Izdvajamo
klikcon logo

KLIKCon – Sajam gaminga i pop kulture!

KlikCon je prvi sajam igara, pop kulture i informacionih tehnologija van područja Beograda, a održaće se od 10. do 12. maja 2019. godine na Šumadija sajmu, u Kragujevcu

KLIKCon

Dnevna ulaznica: 300 RSD
Trodnevna ulaznica: 700 RSD

Ne propustite treću Machine Learning Konferenciju na Paliću

KGCODE > Vesti  > Događaji  > Ne propustite treću Machine Learning Konferenciju na Paliću

Ne propustite treću Machine Learning Konferenciju na Paliću


Ove godine Machine Learning konferencija održava se 19. i 20. maja u kongres sali Velike terase na Paliću.

Konferencija o mašinskom učenju je profesionalni događaj fokusiran na najnovije trendove u mašinskom učenju kao i veštačkoj inteligenciji. Namenjen je stručnjacima, poslovnim liderima i istraživačima koji rade na implementaciji ovih tehnologija. 

Ovogodišnja konferencija prati ideju da bude mesto gde ćete moći da čujete o najnovijim dešavanjima u svetu mašinskog učenja – case study , istraživanjima i tehnologijama: Computer vision, kao jednu od popularnih tema u AI ove godine. Takođe u fokusu će biti mašinsko učenja kao što su Natural Language Processing, Forecasting, Recommender Systems itd. Takođe ćete čuti najnovije trendove u korišćenju Transformers-a, GPT-a i chat-bota.

Prevdavanja i panel diskusije pokrivaju širok spektar tema od istraživanja do kejseva za primenu u stvarnom životu. Detaljni program konferencije možete da pogledate na sajtu www.ml-conference.rs Prijave su otvorene, vidimo se na Paliću! 

Anastasia Engelhardt
No Comments

Post a Comment

Comment
Name
Email
Website