Izdvajamo
klikcon logo

KLIKCon – Sajam gaminga i pop kulture!

KlikCon je prvi sajam igara, pop kulture i informacionih tehnologija van područja Beograda, a održaće se od 10. do 12. maja 2019. godine na Šumadija sajmu, u Kragujevcu

KLIKCon

Dnevna ulaznica: 300 RSD
Trodnevna ulaznica: 700 RSD

IT Connect 2023

KGCODE > Vesti  > Događaji  > IT Connect 2023

IT Connect 2023

Često se dešava da vas nešto na prvi pogled zainteresuje, ili prosto privuče vašu pažnju ali se nikad ne pitate zašto. U velikoj meri je za to zaslužan dobar dizajn jer je baš on ono što naše oči prvo uoče nakon čega se odlučimo da nešto otvorimo, pogledamo detaljnije a onda donesemo odluku da li nam se nešto stvarno dopada ili ne. Ukoliko nam se sam dizajn ne dopada većina će jednostavno napustiti stranicu, objekat i neće dati šansu proizvodu ili usluzi. Doneseni zaključak nam automatski pokazuje kolika je dizajn značajan za bilo koji vid posla.

Udruženje studenata tehnike Evrope – Beograd vam daje priliku da čujete nešto više o ovoj temi na seminaru dizajna i brendiranja BEST design WEEK koji će se održavati od 13. do 19. maja. Radionice su namenjenje svim zainteresovanima, shodno tome su prilagođene ljudima koji tek ulaze u svet dizajna i brendiranja ali i onima sa iskustvom koji ipak žele unaprediti svoje znanje. Cilj je besplatno obučavanje i usavršavanje na poljima grafičkog i web dizajna, takođe fotografije i video montaže.

Ne popustite priliku i rezervišite sebi kartu na vreme:

Ivan Mihailović
No Comments

Post a Comment

Comment
Name
Email
Website